top of page
Obrázek autoravendulastoklaskova

Košile Alois Ficek pro 100CLASS concept store

Je přesně taková, jakou jsem si vždycky přála 🤍 Jednoduchá, se spoustou malých detailů, které ocení každý milovník módy, té nadčasové, minimalistické a kvalitní...



Jak mnozí víte, strašně moc jsem si přála mít k našim skvělým bílým tričkům i bílou košili. Jednoduchou, univerzální, nadčasovou, krásnou... Tak dlouho jsem hledala, zkoušela, zjišťovala, až jednoho podzimního dne jsem se takhle zapovídala s Honzou, který stojí za značkou Alois Ficek a on mi povídá, že rád pro mě košile udělá. Mohla jsem se zbláznit radostí, protože jeho věci a práci miluju a tohle bylo i pro mě osobně velmi milé gesto. Tak jsme začali vymýšlet, zkoušet a testovat a košile je na světě a je přesně taková jakou jsem ji chtěla mít - onesize, lehce oversize v boyfriend stylu, ale pořád ženská, aby se dala nosit do práce i na večer, taková, která bude Nr. 1 v našich šatnících, a po které zkrátka vždy s radostí sáhneme. Baví mě společné detaily kulatého límečku, manžet a hlavně zaoblení spodní části košile, což ji zjemňuje a dělá roztomilejší - hned mi to evokovalo tvar okvětních lístků, proto jsem taky košili chtěla prezentovat a nafotit s kytkami, které tak podtrhují její něžnost, jednoduchost a jedinečnost.


Stejně jako u našeho trička jsem na košili nechtěla žádná loga ani visačky a tak ke košilím vznikl samostatný label s povídáním o historii košile jako takové, opatřený číslem, jelikož je košile ušitá jen v limitovaném počtu.

 

Košile je ve dvou variantách - s kapsičkou či bez a samozřejmě je k zakoupení na e-shopu i k vyzkoušení v Soukenické.


Děkuji Honzovi za tuhle krásnou spolupráci a věřím, že vás naše společná práce nadchne a košile bude patřit mezi vaše nejoblíbější kousky v šatníku.


V•


P. S. I ty kytky mají krásný příběh a děkuji Pompom time za jejich realizaci.





41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page