top of page

Bílé tričko

Aktualizováno: 25. 6. 2023

Kdy jindy napsat tento příspěvek, než na 1. máje. Naše tričko je totiž velká láska 🤍.


Vím, že #stokLÁSKÁM ho představovat nemusím, ale přemýšlela jsem, jak ho prezentovat těm, kteří ho ještě neznají. Já totiž běžně na dotaz „A co to Tvoje tričko? Co je na něm tak specifického, úchvatného...?“ většinou odpovídám „NIC! Je to zkrátka obyčejné tričko, které ale sedí všem, zákaznice se v něm dobře cítí, je ze super materiálu, krásně ušité a to bohatě stačí, protože takové tričko zkrátka těžko seženete".


Oslovila jsem tedy majitelky trička a poprosila je, jestli by mi ke tričku napsaly svůj komentář, recenzi. Tak tady jsou některé z nich a pokud byste se chtěly o svoji zkušenost podělit také, klidně napište svůj komentář pod článek..


Ja mam pomerne slusnou zasobicku tricek a budu uz muset nektere nakoupit nove, protoze uz jsou uplne roztrhane. Vsechny barvy patri mezi moje nejoblibenejsi tricka. Tezko rict proc, asi tim, jak jsou jednoducha, ale zaroven skvele strizena a strasne prijemna 😊. Jsou akorat dlouha (vetsinou jsou basic trika kratky a nebo jsou strizene tak, ze se vytahnou nebo svy stoci na stranu). Proste tricka bych doporucila uplne kazdemu 😊.

Martina T.


Já bych řekla o Vašem tričku : není tričko jako tričko.

Eva O.


Střih! Má příjemnou délku, nefouká mi na záda…a materiál - příjemný, nekrčí se, drží tvar..mám tři ;) to asi mluví za vše.

Míša A.


Určitě na prvním místě materiál, je tak heboučké. Na dotek je cítit kvalitní materiál, po opakovaném nošení se nekrčí a má super střih. Nosím M i L (když chci volnější styl). Prostě kousek k nezaplacení :)!

Kateřina


Módní tip, který si neodpustím ... 😉 Myslela jsem si, že SUPR BÍLÝ TRIČKO je jako jednorožec🦄... Hrozně hezky vypadá, všechny bychom ho chtěly, ale NEEXISTUJE ... Ale ☝️Já ho NAŠLA ! 😉 Díky, Vendy, je super ! 👌

Anetka S.

A nakonec ještě malé shrnutí aneb co byste měly ještě o tričku vědět

✔ skvěle sedí, všem

✔ máme je ve dvou velikostech S, M (ve skutečnosti sedí konfekčním 34-40), nově je v nabídce i triko vel. L-XL

✔ některé zákaznice si dokonce kupují obě velikosti (někdy zkrátka chceme mít volnější střih nebo naopak)

✔ základem je bílá barva, k ní postupně přibyly černá a pudrově růžová a na sezónu pak děláme „limitky“ - pár kusů v různých barvách pro oživení nabídky i šatníku

✔ v bílém a černém provedení jsou ušity z biobavlny

✔ na chladnější dny máme i variantu s dlouhým rukávem

✔ šijeme a prodáváme je už šestým rokem a za tu dobu se staly nejoblíbenějším produktem a jednoznačným bestsellerem

✔ název "naše tričko" už v podstatě zevšedněl, nicméně se z pracovního názvu 100CLASS•collection přesouvá pod moji značku V•S•©

Na závěr ještě musím zmínit ještě jednu věc., Minimálně polovina úspěchu tohoto skvělého trika patří Janě, která pro vás trička šije, a která se s obrovskou péčí a pečlivostí tričkům věnuje už od samého začátku. Děkuju, Jani! A díky i vám všem skvělým zákaznicím.


V•









65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page