top of page

#stokLÁSKY, Ivana, Nr. 10

Za chvíli už to bude rok, kdy jedeme v podstatě v online režimu a vídáme se mnohem méně než bychom chtěly, a to určitě obecně a všichni. Tak v rozhovorech pokračujeme a představuji vám další z nich, seznamte se s další naší star ...


Ivanka, Nr. 10 ❤️!


Co se u Vás za poslední rok změnilo po pracovní nebo osobní stránce? Vnímáte i přes to všechno nějaká pozitiva, která tahle doba přinesla? Naštěstí se po pracovní stránce u mě nezměnilo nic. Pracuji ve školství, konkrétně v MŠ, které mohly/mohou být otevřené téměř bez omezení po celou dobu. Můj vztah k současné situaci/době je ambivalentní a mění se v čase. Z počátku jsem si na současné situaci dokázala najít určitá pozitiva, užít si obyčejnost života - strávit více času s rodinou, uklidit si prostředí, které obýváme, uklidit si trochu sama v sobě. Ale když pořád jen „uklízíte“ přestane Vás to bavit a chcete něco jiného. Chcete znovu plánovat, kam pojedete, s kým, chcete se na to naplánované těšit. A aktuálně neplánuji, takže se nemám na co těšit. Samozřejmě, že si pořád dělám malé radosti, chodím na výlety s kamarády, rodinou, ale chtěla bych víc, chtěla bych zpět svůj původní, i když trochu hektický život. Chtěla bych zpět normální život pro nás pro všechny.


Kde berete módní inspiraci, jaký se Vám líbí/jaký máte styl oblékání? Změnil se třeba přístup k nakupování během nouzového stavu? Co se týká módy, tak já sama o sobě nejsem příliš tvůrčí ani odvážný typ člověka. Inspiraci většinou čerpám rozhlížením se kolem sebe - na ulici, na jiných ženách, ve výlohách…..(jsem takový „šmírák“). Jsem minimalista, který má rád nadčasový, dobře kombinovatelný a ne příliš barevný šatník. V šatníku se snažím mít věci na které se „mohu spolehnout“. Věci z dobrých materiálů, které když vyndám ze skříně, těší mě kvalitou zpracování a příběhem, který za nimi stojí. Svůj přistup k nakupování jsem změnila už dávno, nikoliv během nouzového stavu. Během nouzového stavu pro sebe nakupuji určitě méně, ale „nakupovací absťák“ se snažím vykompenzovat nákupem dárků pro své nejbližší.


Proč u nás nakupujete, co Vás u nás nejvíc baví, jaký je nejoblíbenější kousek pořízený u nás? Proč u Vás nakupuji? Protože nabízíte to, co já hledám, to znamená minimalistické, nadčasové, dobře kombinovatelné, kvalitně zpracované věci s příběhem. Nejoblíbenější kousek pořízený u Vás? Určitě Vaše bavlněné tričko. Mám ho již v několika barvách i velikostech. Poslední dobou jsem si oblíbila i krásné minimalistické šperky od Agaty Bielen, kterými jsem obdarovala nejen sama sebe ale i několik dalších žen z naší rodiny.


A já tímto všem děkuji, že jsou s námi, a že k rozhovorům svolily a (nejen) Ivance z celého srdce přeju návrat k výletům, ke skleničce vína k obědu v restauraci...





27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page