top of page

#stokLÁSKY, Martina, Nr. 9

Aktualizováno: 2. 4. 2021

Představuji vám další skvělou ženu a další Martinu, jejíž odpovědi mě zase trošku dojaly a taky rozesmály. Baví mě, že i já se díky těmto rozhovorům o svých zákaznicích dozvím něco nového. U Martiny jsem třeba vědela to o tom víně, ale o její práci jsme se nikdy nebavily. Tak děkuju nejvíc, že mám kolem sebe takové lidi a pojďte se seznámit s další naší star ...



Martina, Nr. 9 ❤️!


Co pro Vás osobně znamenal “nouzový stav” a doba po něm, co vnímáte jako největší změnu po pracovní nebo osobni stránce? Ja som človek,ktorý sa prispôsobí tej situácii, ktorá zrovna je covid tu proste je a bude a my sa s ním musíme naučiť fungovať. Covid spôsobil, že pracujem 100% remote. Vediem malý tým ľudí. Museli sme si rýchlo upraviť proces práce a aj frekvenciu stretávania sa. Videli sme sa xy hodín denne online. Ale nie je to rovnaký coffee break v brainstormingu, ako keď sa postavíte a idete si spoločne to kafe uvariť. Uvedomila som si, o koľko viac je vyčerpávajúce všetky schôdzky viesť online, bez možnosti f2f komunikácie. Na druhú stranu sa krásne ukázalo, že ponúkať zamestnancom možnosť práce z domova nie je žiadny benefit, ale štandard, ktorý zmení definíciu work life balance. Obrovskou výzvou v tomto období bolo ( po uzavrení škôl) zvládať v domácom prostredí svoju bežnú prácu, učiť jedno dieťa a pomôcť mu sa na túto zmenu adaptovať, zabaviť 5 ročné dieťa, postarať sa o bežný chod domácnosti vrátane kompletného mama hotelu v strave bol to masaker a s mužom sme si nalievali pohár vína dost často už u obeda Paradoxy v živote sa nám väčšinou dejú, keď to najmenej čakáme...jeden taký sa presne udial v mojom rodinnom živote v prvej vlne covidu. Díky tomu, že deti zostali doma a my s manželom sme sa zo dňa na deň stali učiteľmi...A naša už dlhšie trvajúca obava z nedostatočnej výuky na alternatívnej škole dcéry sa potvrdila a nabrala vlastne ten najkomplikovanejší scénár. Začala som okamžite riešiť prestup na inú školu, doučovanie skoro zo všetkých základných predmetov, aby zvládla adaptáciu v novom. Ona sama chápala dôležitosť tohoto kroku, aj keď prišla o svoju sociálnu skupinu a bola hodená do novej, je za zmenu dnes rada.


Kde berete módní inspiraci, jaký se Vám líbí/máte styl oblékání? Inšpiráciou pre mňa vždy boli a sú ľudia. Je jedno či je to fotka v časopise/knihe/blogu...alebo reálny človek na ulici. Vždy je to o kombinácii energie, ktorú ten človek vyžaruje a s tým spojené vnímanie toho, čo má na sebe. Chcem tým povedať, že som fashion inšpiráciu nikdy nevidela iba v super oversize košili, ale i v tom, kto v nej bol navlečený. Ja som basic suchar milujem sa pozerať na kombinácie červená a ružová...ale sama na to odvahu nemám. Ani nie, že by som nemohla, ale ja sa v tom proste necítím. K tomu, že je môj šatník kompletne iba vo farbách biela, šedá (50 odstínů:)), čierna, maaaximalne temne zelená. Mám historku...už ani neviem v akej krajine sme to boli s mužom na dovči...chcel ma vyhecovať, že keď si vyberiem v jednom luxusnom obchode čokoľvek, čo nebude čierne, že mi to kúpi...po 20 min v obchode mi bolo jasné, že ja si tam fakt nič nevyberiem a jemu trvalo ďalších 20 min, kým pochopil, že fakt niesom ochotná mať doma narušiteľa môjho basic šatníka :)) za žiadnu cenu!


Proč u nás nakupujete, co Vás u nás nejvíc baví, nejoblíbenější kousek pořízený u nás? Ja vlastne trocha Vendy ten svatostánek závidím Asi keby som sa nevenovala reklame a marketingu, mala by som presne takýto kus svojho ja a snažila by som sa ho viesť do dokonalosti. Baví ma Vendula, ktorá konceptu dáva svoju osobnosť a som presvedčená, že je veľká časť zákaznic, ktorá to vníma rovnako. Oceňujem v dnešnej dobe to, že v obchode, ktorý podporuje českú tvorbu vás oslovujú menom. No nieje to krása? Budem monotematická, ale milujem od 100CLASS basic trička, ktoré mám už vo všetkých základných farbách a momentálne sa teším na to, že si vyzdvihnem ďalšie - zelené! Mám náladu na zmenu!




45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page