top of page

#stokLÁSKY, Katka, Nr. 7

Aktualizováno: 2. 4. 2021

Po menší letní pauze pokračují příběhy mých milých, našich zákaznic a výjimečných žen, stokLÁSEK. Seznamuji vás s další naší star, s Katkou. Spolu se známe ještě z dob “před obchodem”. Je jedním z pilířů Energy Studio Václav Krejčík, kam chodím na jógu, a kde se cítím jako doma (kolikrát se mi stane, že když přicházím na Kampu do studia Home, tak místo čipu vytahuju klíče od domu:))). A právě díky józe a celkovému přístupu všech v Energy se mi daří se udržovat tak nějak v pohodě i v těch nejtěžších chvílích, jako byl např. ”lockdown”. S Katkou jsme se potkaly těsně po narození druhé holčičky, v době, řekla bych, toho času nejtěžší a navzájem jsme se utěšovaly, že to všichni musíme zvládnout. Jsem ráda a doufám, že jsme to nejhorší všichni ustáli.


Katka, Nr. 7 ❤️!

• Co pro Tebe osobně znamenal “nouzovy stav” a doba po něm, co vnímáš jako největší změnu po pracovní nebo osobní stránce? Při vyhlášení nouzového stavu jsem seděla na křesle u pedikérky. Užívala jsem si svých 90 minut, když se ozvala siréna a hlášení o nouzovém stavu. Bylo to dost zvláštní, všichni se najednou zastavili, všechno utichlo a pak následovala otázka, co máme dělat ?!? Pedikérka se zeptala zda chci dodělat i druhou nohu .... a pak se všechno zabalilo a šlo domů, myslím, že jsme si dobře neuvědomili co to znamená. Sama za sebe, jsem byla dost zmatená zda, všechna opatření byla nutná a v takové míře, pro mne osobně, kdy jsem byla na konci 8. měsíce druhého těhotenství to znamenalo signál se uklidnit a uklidit se. Takže jsme byli na chalupě, v rámci možností probíhal u mého protějšku homeoffice a já si užila konec těhotenství a druhou holčičku. Říkám si zda bych "přestala pracovat" a užila si obě děti i bez nouzového stavu, tak mě to vlastně zpomalilo v dobrém, pokud se to tak dá říct. Ale samozřejmě mě to ovlivnilo velmi, protože obě Energy Studia byla zavřená a obchod Lole také, takže mi chyběl kontakt s kolegy i práce na dálku, kterou se snažím při dětech dělat. Změna trvá i bez nouzového stavu, bude velmi dlouho trvat než se vrátí (v mojí práci) plné sály, a něco se nevrátí vůbec, třeba půjčování jógových podložek nebo sály plné, podložka vedle podložky. Co se oblékání týká, dneska jsem viděla reportáž, že klesly prodeje džín, protože v době karantény šli všichni do tepláků :-))) To nevím, já se před porodem nevešla ani do tepláků .... a teď pracuji na návratu do džín své původní velikosti, takže tam se to u mne moc nezměnilo.


• Kde bereš módní inspiraci, jaký se Ti libí/máš styl oblékání? Tak samozřejmě mám ráda módní časopisy, jak říká partner ty prohlížecí:-). Miluji cestování, takže New York, Berlín, Miláno ale i obyčejná pláž v Řecku nebo Španělsku. Miluji takové ty kousky - úlovky z cest! I když někdy dovezu úlet, který si obléknu tam, kde jsem koupila a v Praze v tom nevylezu na ulici . Už mi táhne na ... takže, nyní mám spíš ráda opravdu nadčasové a pohodlné věci, ale pořád mám ráda barvy a k tomu ráda kombinuji právě ty úlovky a úlety.


• Proč u nás nakupuješ, co Tě u nás nejvíc baví, nejoblíbenější kousek pořízený u nás? Ve 100CLASS nakupuji kvůli Tobě :-)))) a protože u vás máte právě takové ty nadčasovky, ale přitom zábavné cool kousky. Mojí srdcovkou jsou tenisky VOR.shoes a vše od Another Brand!







30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page