top of page

#stokLÁSKY, Kristina, Nr. 6

Aktualizováno: 2. 4. 2021

Pro další sérii rozhovorů jsem oslovila zákaznice, ženy, které samy podnikají. Zajímalo mě, jak nelehkou situaci zvládly ony a ještě k tomu měly prostor pro to, podpořit někoho jiného. Seznamte se s naší další naší star.

Kristi můžete potkat v Bistro&obchod No. 19 a dost možná ji také znáte díky jejímu projektu Zástěrka nebo díky návrhům uniforem/prac. oblečení pro restaurace Ambiente a v neposlední řadě je autorkou kuchařky 4x7, která je k dostání i u nás v obchodě.

Kristina, Nr. 6! ❤️


• Jaké to je mít svůj vlastní byznys? Co to pro Tebe znamená? Jaké to je teď po „nouzovém stavu“? Nevím, jestli je správné slovo business, nicméně konkrétně v Bistru no.19 nás nouzový stav samozřejmě ovlivnil hodně, protože muselo být zavřeno a nevěděli jsme, kdy a jak budeme moct znovu otevřít. Našim zákazníkům i zaměstnancům jsme se ale pokusili vyjít maximálně vstříc. Už před Velikonocemi jsme otevřeli “okénko” a vzhledem k tomu, že naši hosté jsou především lidé, kteří na Starém Městě žijí, pracují nebo studují, tak jsme byli ostrůvkem dobrého jídla a kávy v liduprázdných ulicích. Teď už je vše veselejší. S některými hosty se známe dlouhá léta a většina z nich k nám chodí téměř denně, jsme moc rádi, že se s nimi můžeme opět setkat normálně v prostorách Bistra.


• Kde bereš módní inspiraci, jaký se Ti líbí/jaký máš styl oblékání? Módní trendy nijak programově nesleduji, zajímá mě osobitost. Důležitý je pro mne materiál a kvalita zpracování a v obecné rovině i estetické hledisko.


• Proč u nás nakupuješ, nejoblíbenější kousek pořízený u nás? Nejvíc se mi líbí Tvůj osobní přístup a nasazení. Odkrývání příběhů za věcmi, které prodáváš. Z kousků, které jsem ve 100CLASS letos pořídila jsou skvělé teplákové šortky Another Brand, ve kterých jsem strávila karanténu a lak Nailmatic v odstínu Columba. Vzhledem k tomu, že mi barva připomíná baloňák mého oblíbence inspektora Columba, tak šlo o jasnou volbu.


Já si ještě dovolím opět malý osobní dovětek. Pro mě byl celý ten nouzový stav vlastně ohromným poznáním lidí, které mám kolem sebe. Pamatuji si ten začátek, kdy mi bylo opravdu hooodně neveselo mi najednou přistála zpráva právě od Kristínky s objednávkou a dotazem jak se mám a jak to zvládám. Když jsem jí napsala, že to nestojí ani za řeč, jen krátce odpověděla - drž se, jsi pro ostatní světlem ve tmě. Tohle Ti, Kristi, nikdy nezapomenu, děkuju!


40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page