top of page

Styl vs. Pohodlí

Tento příspěvek měl ve IG stories asi největší dosah i „úspěšnost“, Tak si k tomu ještě něco napíšu i zde. Je to v podstatě opakující se téma, ke kterému čas od času vracím, takže všichni věci znalí to můžou klidně přeskočit!

V anketě se hlasovalo, zda při cestování máte raději styl nebo pohodlí. Výsledek byl 30% styl a 70% pohodlí - skóre mě nepřekvapilo, upřímně, spíš mě šokovalo…

Beru ale v potaz, na čemž jsme se s pár z vás také shodly, že se tyto dvě hodnoty nemusejí vylučovat, tím pádem věřím, že aspoň někteří hlasovali pro pohodlí, ale to stylové (že jo!?!).

Ono se opravdu dá obojí skloubit, aniž by jedno uškodilo druhému. Já měla na cestu vlněný kabát a kalhoty (nekrčí se, je to funkční materiál a samozřejmě vlna už na pohled vypadá dobře, takže i vizuální účel splněn), tenisky VOR, které se mnou cestují skoro všude (pohodlné už od pohledu, o designu a provedení nemluvě), šedou mikinu, která s teniskami look odlehčí, dá mu volnočasový nádech a samozřejmě bílé tričko. V této kombinaci se dá pak strávit celý den chozením po městě, návštívit muzeum nebo jít na večeři s přáteli a pořád to bude vypadat dobře…

Ale ať si tady nepřihřívám polívčičku jen já, uvedu další zářný příklad. Znáte Zuzi z Taste of Prague? (Doufám, že se nebude zlobit za tuto zmínku). Já jejich profil sleduju kromě jiného i proto, že mě asi víc než jídlo, baví Zuzčiny outfity, obzvláště právě na cestách. To je radost pohledět. A mám odsledováno, že Zuzka má taky oblíbenou mikinu, kterou různě kombinuje a myslím, že přesně ve vhodné kombinaci pak může v takovém outfitu i do vyhlášené restaurace a nebude to vypadat nepatřičně.

Zkrátka to, že je člověk za turistu nemusí znamenat elasťáky a ponožky v sandálech . Samozřejmě teď trošku přeháním…nebo?!?!?

Tak na závěr použiju ještě citaci jedné z vás, které jste mi psaly, a to je, že pokud má člověk styl ve všedním životě, zůstane mu i na cestách. To je asi fakt a došlo mi to až díky Šárce. Takže teď, když se blíží #blackfriday a ze všech stran budou útočit slevy, pak tu bude Ježíšek a další povánoční slevy…myslete na to, za co své nebo Ježíškovi peníze utratíte, a že jedna kvalitní věc vydá klidně za deset levných…aneb #buylesschoosewell a díky, že jste to dočetli až sem .


V•










39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page