top of page

Turismus • Styl • Vkus

Aktualizováno: 7. 7. 2021

Tak na Karlově mostě už je zase plno. A popravdě, nevím, jestli z toho mám radost, protože s návratem turistů se vrátily i všechny ty “služby” kolem. Včera tam třeba pán prodával CD(nebo DVD) s názvem Výplach...neměla jsem odvahu zeptat se čeho... I když stále víc převládá čeština, tak rozumět slečně, klopýtající po kočičích hlavách na vysokých podpatcích, která se asi trošku ztratila a na Staroměstském náměstí někomu do telefonu povídala, že zrovna kouká na nějaký hrad nebo zámek (myšlen Týn), to prostě nechcete....

Druhá stránka turismu je pak odívání. Víte, že já nikomu nic nenutím a respektuji každého vkus a styl oblékání. Ale to všechno, co se dá při toulkách krajinou vidět není kolikrát oku ani postavě lichotivé. Nebudu tu vypichovat žádné konkrétní “outfity”, jen bych byla ráda, kdyby pohodlí neznamenaly jen tepláky, divnosukně v lepším případě a různé nátělníky, které prozradí nejen značku podprsenky, ale kdejaké kilo navíc. Pohodlí může klidně znamenat jednoduchá lněná košile nebo halenka, která bude stejně funkční jako sport. tílko, ale na výlet do města se hodí víc (a to nemluvím prosím jen o Praze). Stejnou službu udělají i jednoduché šaty, klidně doplněné teniskami a stylovým baťůžkem. Chce to trošku si jen pohrát a popřemýšlet, není na tom nic drahého nebo nedostupného.

A ještě si přihřeju polívčičku na své bílé košili. Vozím ji všude s sebou, protože s takovou klasikou nešlápnete nikdy vedle, stejně tak jako třeba s bílým tričkem.

Nikdy jsem tu o módě a stylu nepsala, tak snad mi prominete tuhle ráznější notu, ale já jsem zkrátka musela:)))!

Užívejte si léto, cestování, sbírejte zážitky a mějte na paměti, že méně je někdy více, ve všem;).

V•

P. S. Namátkově jsem schválně vybrala pár svých fotek za posledních pět let ;).





44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page